Styrelsen

Alexander Leijon

Jag är 30 år och kommer från centrala Stockholm. Jag har alltid varit fascinerad av naturen och universum och efter många års resande i bl.a. Sydamerika, Afrika och Karibien så har jag hittat min röda tråd i livet, trädgård och odling.
Jag jobbar nu sedan fyra år tillbaka som trädgårdsmästare på Rosendals Trädgård. Sedan två år tillbaka går jag även deltidsutbildningen på Skillebyholm samt driver eget företag och tar trädgårdsuppdrag såsom anläggning, skötsel och design.
Vi kan inte längre lägga vår tilltro till ett system som bygger på ekonomisk vinning, en oändligt stigande BNP och utarmande av jordens resurser. Vi behöver förändra systemet i grunden och själva skapa den värld vi vill leva i!
Jag brinner för att skapa nya möjligheter för män- niskor att göra detta och ta sitt eget ansvar här på jor- den. För att göra det försöker jag lära mig så mycket som möjligt inom ämnen som; biodynamisk odling, permakultur, mikrobiologi, kompost, kretslopps- jordbruk och cirkulära system, organiska som ekonomiska.